Kontaktskjema / Bestilling

Din e-mail:
Ditt navn:
Beskjed/Bestilling:
Svar på spørsmålet: Hvor mange øyne har et menneske? Skriv tallet

Synstest


alt

Time for synsundersøkelse kan du få alle ukedager utenom torsdager, da optikern har barn hjemme. Det er og mulig å få time etter stengetid vest arbeidstiden gjør det vanskelig å nå til 16.30.
Det er og mulighet for drop inn vest ikke noen er satt opp på time fra før og arbeidsmengden tillater det. Kom bare inn å spør.

Synsundersøkelsen tar ca 20-30 minutter og optiker sjekker øynenes status i forhold til nærsynthet, langsynthet, lesetilegg, astigmatisme, skjeling, samsyn, trykk og mikroskop mm.
Det legges mye vekt på ka kunden ønsker i forhold til resultatet og anbefaling, og det er selvfølgelig helt frivillig om du kjøper brille eller ikke.
Vest optikern finner noe som skal sjekkes videre og ikke går å korrigere med briller eller linser, sender ho, i enighet med kunden, henvisning til øyelege som da undersøker øyet mer medisinskt.

Vest ønskelig, kan kontroll avtales etter ønsket tid.

Linser?
Vest du ønsker å prøve linser for første gang setter vi opp en nytilpassning av linser som tar ca en klokketime. Her ser optikern mer på hvordan tårvæsken og fassongen på øyet er og hvilken type lins som kan passe ditt øye.
Det finnes:
-Daglinser, som du bruker en dag og sen hiver i søpla når du tar dem ur før du går å legger deg.
-Vanlige månedslinser som du bruker opp til 30 dager men fortsatt tar ut på natten.
-Sovelinser som man kan sove opp til 30 dager med.

Vanlig er at man får prøvelinser med seg hjem og det blir satt opp en kontroll ca en uke senere. Sovllinser må optikern og sjekke dagen etter at man sovet med dem første natta, pga større infeksjonsrisk.

Vanlig, anbefalt tid å sjekke synet hos optiker er 2-3 år beroende på alder, synfel og forandringer.
Lins/øyekontroll minst en gang i året.

Priser:

Vanlig synstest / øyekontroll 490,- (inkl. henvisning til øyelege vest det trengs)

Barn opp til 18 år: 350,-

Trykkmåling: 100,-

Førerkortstest: 150,- ( inkl.  i vanlig synsprøve)